Helpompaa ja mukavampaa markkinointia


Tervetuloa uusille sivuilleni!

Vaikka vanhoilla sivuillani oli paljonkin blogitekstejä valmiina,

halusin aloittaa blogini alusta. Tämän tein siksi, että voin alusta asti keskittyä haluamaani teemaan: Helpompaa ja mukavampaa markkinointia.


Mikä tekee markkinoinnista helpompaa ja mukavampaa? Monikin asia, mutta tässä omat poimintani mielestäni tärkeimmistä asioista.


Tiedät, mitä olet tekemässä

Mikään ei ole ahdistavampaa kuin se, että joutuu suunnistamaan sokkona. Kun tiedät, mitä teet, tekemisesi helpottuu huomattavasti. Tämä kattaa muun muassa sen, että tiedät mistä aiheista luot sisältöä, kuka asiakkaasi on ja mitä markkinointikanavia käytät. Siihen kuuluu myös se, että tiedät tekemäsi markkinoinnin toimivan ja tuovan tuloksia. Sinun ei tarvitse kokeilla ja testata jatkuvasti uusia keinoja, vaan voit keskittyä hyväksi havaittuihin tapoihin.


Teet markkinointia omalla tavallasi

Kuulen monesti asiakkailtani lauseen "Teen x, koska joku sanoi, että niin pitää tehdä" tai jotain sen suuntaista.. Jos teet markkinointia muiden tavalla, on suuri mahdollisuus, että se ei tunnun kauhean mukavalta eikä edes välttämättä toimi. Sinun täytyy löytää omat tavat tehdä markkinointia, jotta pääset irti sen hankaluudesta.


Suunnittelet ja kehität rutiiniasi

Paljon markkinoinnin ahdistavuudesta tulee rutiinin ja ajan puutteesta. Kun sinulla on markkinointi aikataulutettuna kalenteriisi ja teet sitä toistuvasti melko samalla tavalla, poistat itseltäsi paineita ja pystyt keskittymään markkinointiin silloin kun sen aika on.Toisaalta sinun ei tarvitse koko ajan olla huolehtimassa jonkun asian tekemisestä, kun sinulla on sille tietty aika varattuna.


Tässä muutama ajatuksen helpommasta ja mukavammasta markkinoinnista. Seuraile

sivuani, niin löydät vielä lisää ajatuksia, ideoita ja tapoja helpottaa omaa markkinointiasi ja tehdä siitä mukavaa!


Emma/Markkinointivalmentaja
16 katselukertaa0 kommenttia

Varaa maksuton 30min videopuhelu kanssani!

Videopuhelut on tarkoitettu yhdessä ideoimista varten. Haluan auttaa sinua eteenpäin ideoimalla, pohtimalla yhdessä ja ratkomalla ongelmia markkinoinnissasi. Valmistaudu pohtimaan kysymyksiäni ja miettimään asiaa itse. Autan sinun löytämään sen oikean reitin, jolla itse pääset ratkaisemaan ongelmasi.  Jos kaipaat valmiita vastauksia, tämä videopuhelu ei ole sinua varten. Videopuhelu ei ole myöskään tarkoitettu teknisiä opastuksia (esim. facebook tai Instagram) varten. 

(1 maksuton videopuhelu/hlö)