Helpompaa ja mukavampaa markkinointia

Harmittavan usein markkinointi koetaan haastavana, epämukavana tai inhottavana. Toivon, että sivuni auttavat sinua pääsemään edes hieman parempiin väleihin markkinoinnin kanssa!


Miten voisimme tehdä markkinoinnista helpompaa ja mukavampaa?

Tapoja on varmasti monia, mutta tässä omat poimintani mielestäni tärkeimmistä asioista.


Tiedät, mitä olet tekemässä

Mikään ei ole ahdistavampaa kuin se, että joutuu suunnistamaan sokkona. Kun tiedät, mitä teet, tekemisesi helpottuu huomattavasti. Tämä kattaa muun muassa sen, että tiedät mistä aiheista luot sisältöä, kuka asiakkaasi on ja mitä markkinointikanavia käytät. Siihen kuuluu myös se, että tiedät tekemäsi markkinoinnin toimivan ja tuovan tuloksia. Sinun ei tarvitse kokeilla ja testata jatkuvasti uusia keinoja, vaan voit keskittyä hyväksi havaittuihin tapoihin.


Teet markkinointia omalla tavallasi

Kuulen monesti asiakkailtani lauseen "Teen x, koska joku sanoi, että niin pitää tehdä" tai jotain sen suuntaista.. Jos teet markkinointia muiden tavalla, on suuri mahdollisuus, että se ei tunnun kauhean mukavalta eikä edes välttämättä toimi. Sinun täytyy löytää omat tavat tehdä markkinointia, jotta pääset irti sen hankaluudesta.


Suunnittelet ja kehität rutiiniasi

Paljon markkinoinnin ahdistavuudesta tulee rutiinin ja ajan puutteesta. Kun sinulla on markkinointi aikataulutettuna kalenteriisi ja teet sitä toistuvasti melko samalla tavalla, poistat itseltäsi paineita ja pystyt keskittymään markkinointiin silloin kun sen aika on.Toisaalta sinun ei tarvitse koko ajan olla huolehtimassa jonkun asian tekemisestä, kun sinulla on sille tietty aika varattuna.


Tässä muutama ajatuksen helpommasta ja mukavammasta markkinoinnista. Seuraile

sivuani, niin löydät vielä lisää ajatuksia, ideoita ja tapoja helpottaa omaa markkinointiasi ja tehdä siitä mukavaa!


Psst. Hyödynnä myös maksuton 30 minuutin videopuhelu kanssani! Sen aikana voimme keksiä yhdessä tapoja tehdä sinun markkinoinnistasi helpompaa, mukavampaa ja myös tehokkaampaa!

24 katselukertaa0 kommenttia

KAIPAATKO RUTIINIA INSTAGRAMIISI? 

Osta avuksesi Näin käytät Instagramia tehokkaasti 15 minuuttia päivässä -opas!

Se

  • auttaa sinua postaamaan tasaisesti ja tekemään jatkuvaa markkinointi Instagramissa

  • mahdollistaa sen, että käytät vain 15 minuuttia päivässä Instagramin hoitamiseen (enemmänkin saat toki käyttää ;)

  • pidentää postauksiesi elinkaarta n. 5 tunnista moninkertaisesti pidemmäksi ajaksi.

  • auttaa sinua saamaan lisää tykkäyksiä, reaktioita ja näkyvyyttä

Screen Shot 2021-06-30 at 15.21.13.png
EmmaV NETTIKOKOISET Sielukas Media (5 of
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Varaa maksuton 30min videopuhelu kanssani!

Videopuhelut on tarkoitettu yhdessä ideoimista varten. Haluan auttaa sinua eteenpäin ideoimalla, pohtimalla yhdessä ja ratkomalla ongelmia markkinoinnissasi. Valmistaudu pohtimaan kysymyksiäni ja miettimään asiaa itse. Autan sinun löytämään sen oikean reitin, jolla itse pääset ratkaisemaan ongelmasi.  Jos kaipaat valmiita vastauksia, tämä videopuhelu ei ole sinua varten. Videopuhelu ei ole myöskään tarkoitettu teknisiä opastuksia (esim. facebook tai Instagram) varten. 

(1 maksuton videopuhelu/hlö)