Personal Desk
VALMENNUKSET

Valmennukset ovat laajempia kokonaisuuksia, joissa ratkot markkinoinnin haasteita tai saat uutta osaamista markkinoinnin eri aiheista. Valmennuksia yhdistää se, että niissä teemme yhdessä töitä markkinointisi eteen.

VALMENNUS + VIDEOPUHELU

Uusien asiakkaiden hankkimiseen tarvitset strategioita, jotka tuovat jatkuvasti uusia ihmisiä ovesta sisään ja mukaan markkinointikanaviisi. Valmennukseen kuuluu

30 min videopuhelu kanssani.

3 STRATEGIAA UUSIEN ASIAKKAIDEN HANKINTAAN

89.00 +ALV

VALMENNUS AUKEAA TAAS KEVÄÄLLÄ 2021!

HENKILÖKOHTAISET VALMENNUKSET

Henkilökohtaisessa valmennuksessa käymme läpi markkinointisi haasteita ja kipukohtia. Annan sinulle ideoita, näkökulmia ja pohdittavaa, jotta löytäisit sen sinulle sopivan tavan tehdä markkinointia ja löytää ratkaisun ongelmaasi.

Valmennus auttaa sinua selkeyttämään tekemistäsi, löytämään ratkaisuja ongelmiin ja antaa sinulle mielettömän määrän uusia ideoita toteutettavaksi.

Valmennus on kysymyksiä, yhdessä pohtimista ja yhdessä asetettuja tavoitteita.

Yksittäiset valmennustunnit sopivat ideointiin ja yksittäisten ongelmien ratkomiseen. Valitse pidempi valmennus kun kaipaat markkinointiisi selkeää muutosta ja kaipaat jonkun joka opastaa askel askeleelta muutoksessa.

Näitä aiheita voimme käsitellä

MARKKINOINNIN YMMÄRTÄMINEN

Epäselvyydet markkinoinnin perusasioissa ja ytimessä tekevät markkinoinnistasi sekavaa, rönsyilevää ja usein myös ahdistavaa.

Kun selkeytät itsellesi mitä, kenelle ja missä markkinoit, sisällön luominen helpottuu, markkinointiin käyttämäsi aika lyhenee ja käytät markkinointiaikasi tehokkaasti.

SISÄLLÖN LUOMINEN

Sisällön luominen on monelle yrittäjälle vaikeaa. Usein haasteena on suunnitelmallisuus ja ajankäyttö.

Opetan sinulle oman tapani luoda sisältöä, joka poistaa sisällön luomiseen liittyviä paineita, auttaa sinua luomaan yrityksellesi sopivaa sisältöä ja käyttämään jokaista sisältöä mahdollisimman laajasti hyväksesi.

AJANHALLINTA & SUUNNITTELU

Markkinointi voi parhaimmillaan olla sujuvaa ja mutkatonta, kun sinulla on markkinointisi aikataulutettuna ja oikealla tavalla suunniteltuna.

Jos markkinointi vie sinulta liikaa aikaa ja/tai huomaat, että et saa monen tunnin panostuksesta huolimatta aikaan niitä asioita joita haluat, katsotaan yhdessä miten voit suunnitella ja aikatauluttaa markkinointiasi

Alta löydät vaihtoehdot valmennuksille. Huomioithan, että kaikki valmennukset  etävalmennuksia ja ne toteutetaan Google Meet videosovelluksen avulla.

Tässä muutamia huomioita valmennuksista ja niiden ostamisesta:

  • Voit jaotella valmennuksesi tunnit haluamallasi tavalla (min. 30min, max 1h 15min)

  • Vaihtoehtojen alta löydät yhteydenottolomakkeen, jolla voit varata valmennuksen. Lomakkeen lähettäminen ei vielä velvoita sinua ostamiseen. Voit käyttää lomaketta myös lisätietojen kyselemiseen.

  • 30 ja 60 minuutin valmennukset maksetaan etukäteen kerralla. Pidemmät valmennukset aina 50% etukäteen ja loput 50% ennen viimeistä valmennuskertaa.

30min

45€ + alv 24%

Mitä voidaan tehdä?

Mm. Ideoida sisältöä, suunnitella yhden kuun markkinointia, kirjoittaa yksittäisiä mainoksia, käydä läpi yksittäisiä markkinointikanavia.

Psst! Muistathan hyödyntää yhden maksuttoman

30 min videopuhelun!

OSTA

60min

80€ + alv 24%

Mitä voidaan tehdä?

Tunnin aikana voidaan pohtia markkinoinnin perustaa kuntoon (Mitä, kenelle ja missä markkinoidaan?) tai ratkoa jotain isompaa ongelmaa.

 

Voit myös jakaa tunnin kahteen 30minuutin pätkään (ks. 30min valmennus).

OSTA

3h

210€ + alv 24%

Mitä voidaan tehdä?

3 tunnin valmennus on mahtava paketti, kun haluat panostaa markkinointiisi kunnolla! Hyvä valinta!

Suosittelen, että jaottelet valmennuksen useampaan pieneen osaan ja hyödynnät aikaamme useamman kuukauden aikana.

(Ks. 30 ja 60 min valmennukset)

OSTA

6h

360€ + alv 24%

Mitä voidaan tehdä?

6 tunnin paketti on yrityksensä markkinointiin sitoutuneen paketti!

Saamme paljon aikaan ja huomaat varmasti ison eron markkinoinnissasi ja omassa tekemisessäsi.

Tästä paketista riittää useammaksi kuukaudeksi aikaa. Katso, 30 ja 60 minuutin pakettien kohdalta, mikä aikajakso sopii sinulle parhaiten.

OSTA