Workshopit & Webinaarit
Screen Shot 2019-10-06 at 13.06.21.png

Tuntuuko markkinointi kohtuuttoman hankalalta? Katso maksuton webinaari ja poimi vinkit itsellesi. Saat lisäksi 2 työkirjaa avuksesi. 

Huom! Rekisteröityessäsi sinut lisätään sähköpostilistalleni. Lähetän sinulle vinkkejä, ideoita ja ajatuksia yrityksesi markkinointiin. En käytä tietojasi väärin tai luovuta niitä muille

Myös maksuton workshop Turussa! Ks. tästä

MAKSUTON 

HELPOTUSTA MARKKINOINTIIN

Webinaari

2.png

Tule mukaani oppimaan parhaat kikat Canvasta! Näytän sinulle, miten voit hyödyntää Canvaa vielä tehokkaammin ja nostaa materiaalisi uudelle tasolle. Workshop pidetään Turussa.

PARHAAT KIKAT CANVAAN

Workshop / Turku

1.png

Workshopin aikana lähdemme luomaan sinulle listaa aiheista ja ideoista sisältöösi. Pikkuhiljaa tarkennamme ja tarkennamme listaasi, kunnes olet valmis kirjoittamaan ideoistasi sisältöä. Lopputuloksena on lista, jossa on sisältösi koko vuoden ajalle. 

Huom! Myös nettiworkshopina!

KOKO VUODEN SISÄLTÖIDEAT 3 TUNNISSA!

Workshop / Turku

Löydä markkinointisi fokus!.png

Jokaisella yrityksellä on markkinointiin oma näkökulmansa eli fokus. Joskus fokus on kuitenkin hukassa ja sen vaikutukset näkyy KAIKESSA mitä markkinoinnissasi teet. 

Tässä nettiworkshopissa ohjaan sinua määrittämään kolme eri näkökulmaa, jotka yhdistämällä saat luotua oman näkökulmasi. Näkökulman, jollaista ei kenelläkään muulla ole.

LÖYDÄ MARKKINOINTISI FOKUS!

Nettiworkshop

1.png

Workshopin aikana käydään läpi Canvan perusasioita, luodaan oma inspiraatiokartta, valmiita mainos- ja materiaalipohjia ja opitaan uutta mainosten tekemisestä.

MAINOS- JA MARKKINOINTIMATERIAALEJA CANVALLA

Workshop / Turku

 
Tulevat workshopit & webinaarit
Ei tulevia tapahtumia juuri nyt