top of page
Markkinointivalmentaja Emma Laaksonen

3KK SISÄLTÖIDEAT TUNNISSA

Opi ideoimaan myyvää, monipuolista ja kiinnostavaa sisältöä helposti ja nopeasti.

Tässä tunnin valmennuksessa opetan sinulle Ideointimatriisin* käytön, jolla saat nopeasti mielettömän määrän sisältöideoita aikaiseksi!

Eikä mitä tahansa ideoita vaan laadukkaita sisältöideoita, jotka..

  • kertovat osaamisestasi ja intohimostasi

  • puhuttelevat ja kiinnostavat unelma-asiakastasi 

  • parantavat näkyvyyttäsi, sitouttavat potentiaalisia asiakkaitasi ja myyvät palveluitasi.

*Ideointimatriisi perustuu omaan sisällön luomisen prosessiini. Sen avulla yhdistät sisällön aiheesi tehokkaisiin ja monipuolisiin sisältölähteisiin eli sisällön teemoihin. Sisältölähteet varmistavat, että luot monipuolista sisältöä ja, että käsittelet sisällössäsi oikeita asioita. 

3K1A3749-4.jpg

MIRA
Valmentaja, Koulutettu hieroja

Ilahduin Emman tyylistä olla läsnä. Ei mitään päälle liimattua businesskoutsiutta vaan ihminen, joka tietää mitä tekee ja haluaa auttaa. Selkeyttävä, keskusteleva, ei valmiita vastauksia ja kaavoja vaan rehellistä pohdintaa ja vuorovaikutusta.

PALAUTTEITA VALMENNUKSISTANI

HEIDI
Kalevalainen jäsenkorjaus

Nyt on ideoita, sekä valmennuksen aikana että sen jälkeen tulleita. Sinulla on kiva, rauhallinen tyyli pyörittää asioita niin, että ikäänkuin itse alkaa tuottaa ideoita.

 

Sisällöntuotanto on jälleen vähän helpompaa..

ELINA
Doula

Emma on ihana, lämmin, kannustava ja ammattitaitoinen  ihminen, joka osaa auttaa sinua juuri niissä haasteissa joita sinulla on. Emma osasi auttaa minua löytämään itselleni sopivat tyylit ja keinot, minkä jälkeen olen kokenut markkinoinnin mukavaksi asiaksi.

TÄMÄ WORKSHOP ON TÄYDELLINEN SINULLE JOS...

Myyt omaa osaamistasi ja palveluitasi, mutta et aina tiedä minkälaista sisältöä sinun pitäisi luoda saadaksesi unelma-asiakkaasi kiinni. 

Haluaisit luoda monipuolista, laadukasta ja kiinnostavaa sisältöä, mutta ideointi on välillä vaikeaa tai todella vaikeaa sinulle. 

Haluat paljon valmiita ideoita, jotta sinulla on aina mahdollisuus valita ja luoda sisältöä nopeastikin. 

KATSO VALMENNUS HETI

Hinta 45 € +alv
(55,80€ sis.alv.)

Tässä valmennuksessa opetan sinut ideoimaan myyvää, monipuolista ja kiinnostavaa sisältöä helposti ja nopeasti. Tässä yli tunnin kestävässä valmennuksessa:

✔️ Autan sinua valitsemaan omat sisällön aiheesi

✔️ Käyn läpi sisältölähteet eli teemat, joita sinun kannattaa sisällössäsi käsitellä, jotta siitä tulee myyvää, monipuolista ja kiinnostavaa unelma-asiakkaasi näkökulmasta.

✔️ Opetan sinua käyttämään Ideointimatriisia, joka nopeuttaa ja helpottaa ideointiasi mielettömän paljon

Saat myös linkin Canvan mallipohjaan, josta löydät Ideointimatriisi -pohjan käyttöösi.

bottom of page