Nimetön suunn.malli (4).png
1.png

Haluaisit luoda aitoa ja itsesi näköistä sisältöä, mutta et oikein tiedä, miten sen tekisit?

 

Markkinointi ja varsinkin myynti on sinulle vaikeaa (tai jopa ahdistavaa) etkä osaa yhdistää intohimoasi, eli ihmisten auttamista, ja markkinointia luontevalla ja itsellesi sopivalla tavalla?

Olen iloinen, että olet täällä, sillä voin auttaa sinua! Tämä valmennus on tarkoitettu juuri Sinulle. 

Ideoita, tukea ja varmuutta sisältöön -valmennus on yksilövalmennus, joka on tarkoitettu työtään intohimolla tekeville palvelualan yrittäjille. Markkinointi voi tuntua sinusta inhottavalta, epäaidolta tai jopa epäeettiseltä. Haluaisit auttaa ihmisiä, mutta et tiedä, miten kertoisit palveluistasi ja osaamisestasi ilman, että tuputat tai ärsytät unelma-asiakkaitasi.

 

Yksilövalmennuksessa käymme yhdessä tunnin aikana läpi niitä sisällön luomiseen liittyviä aiheita, jotka sinusta tuntuu vaikeilta tai inhottavilta. Ja ideoidaan yhdessä niiden tilalle tapoja, strategioita ja keinoja, jotka sopivat sinulle. Huolehdin siitä, että löydät strategisesti toimivat keinot markkinointiisi ja samalla saat työkaluja, jotka sopivat sinulle. 

 

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta, täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä. Täytäthän lomakkeen rauhassa ja kunnolla. Lomake toimii valmennuksen esititietolomakkeena, JOS päätät valmennuksen ottaa. Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua mihinkään. Se auttaa meitä vain pääsemään yhteyksiin ja minua ymmärtämään ja hahmottamaan markkinointisi tämän hetkisen tilanteen.

Tarkemmat tiedot valmennuksesta löydät lomakkeen alta. 

2.png

Oletko kiinnostunut Ideoita, tukea ja varmuutta sisältöön -valmennuksesta? Täytä tämä lomake, niin otan sinuun yhteyttä!

Lomakkeen täyttäminen ei velvoita sinua ostamaan valmennusta. Tietojasi ei myöskään lisätä millekään listalle. 

1.png

1h tai 3h
Valmennus toteutetaan videopuheluna (Google Meet). Voit valita itsellesi joko yksittäisen 1 tunnin valmennuksen tai 3 kuukautta kestävän valmennuksen (1h valmennusta per kuukausi). 

 

Videopuhelun aikana käymme yhdessä läpi niitä asioita ja aiheita sisällössäsi, jotka ovat sinulle vaikeita ja haastavia. Etsimme tilalle sinulle oikeat keinot, strategiat ja ideat. Sisällön luomisesta tulee miellyttävää ja luontevaa. Voit luottaa siihen, että sisältösi toimii ja tavoittaa unelma-asiakkaasi. Voit tehdä markkinointia itsellesi sopivalla tavalla ja auttaa mahdollisimman montaa unelma-asiakastasi. 

 

Annan sinulle käyttöösi tarvittaessa materiaaleja maksullisista valmennuksistani, jotka täsmäävät haasteisiisi. Niiden avulla voit vielä itsenäisesti miettiä parempia tapoja itsellesi. 

Jos valitset itsellesi 3 tunnin valmennuksen voimme lähteä askel askeleelta muokkaamaan sisältöäsi sinulle sopivammaksi. Joka kerta saat itsellesi uusia kokeiltavia keinoja, joiden toimivuutta voimme pohtia seuraavalla kerralla. Joka kerta pääset eteenpäin lähemmäksi juuri sinulle sopivaa markkinointia. 


Valmennukseen kuuluu:

  • Valmistautuminen: Yllä oleva lomake sekä tarvittaessa tarkentavat kysymykset sähköpostitse ennen valmennusta.

  • 1h (60min) tai 1h kolmena perättäisenä kuukautena videovalmennusta yhdessä sovittuna aikana

  • ​Yhteenveto sähköpostiisi valmennuksen jälkeen. Toki saat esittää kysymyksiä valmennukseen liittyen myös jälkeenpäin. 

Valitse itsellesi sopivin versio valmennuksesta:

1h

99 +alv

3h

270€ +alv