Kaipaatko uusia ideoita markkinointiisi?
IDEOINTIVALMENNUS 1h

Nimetön suunn.malli (4).png

Ideoidaan yhdessä sinulle uutta markkinointiin! Ideointivalmennuksessa käymme tunnin aikana yhdessä läpi haluamiasi aiheita ja ideoimme uutta.

Voimme ideoida uutta sisältöösi, markkinointikeinoihisi, markkinointikanaviisi tai jopa markkinointistrategioihisi. Mistä tahansa sinulta puuttuu ideoita markkinoinnissasi, autan sinua. 

Saat selkeyttä markkinointiisi, hahmotat helpommin sen, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi ja saat uutta virtaa ja innostusta markkinointiisi. 

Mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi? 

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta, täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä. Täytäthän lomakkeen rauhassa ja kunnolla. Lomake toimii valmennuksen esititietolomakkeena, JOS päätät valmennuksen ottaa. Lomakkeen täyttäminen ei vielä velvoita sinua mihinkään. Se auttaa meitä vain pääsemään yhteyksiin ja minua ymmärtämään ja hahmottamaan markkinointisi tämän hetkisen tilanteen.

Tarkemmat tiedot valmennuksesta löydät lomakkeen alta. 

Lisää ideoita markkinointiin? Onnistuu! Täytä tämä, olen sinuun yhteydessä!

IDEOINTIVALMENNUS 1h
Yhden tunnin (60min) valmennus, joka toteutetaan videopuheluna (Google Meet). Puhelun aikana käymme yhdessä läpi niitä asioita ja aiheita markkinoinnissasi, joihin kaipaat lisää ideoita. 

Saat valmennuksesta ideoita, jotka voit ottaa heti käyttöön markkinoinnissasi. 

Ole valmis ideoimaan, ajattelemaan uudella tavalla ja vastailemaan melkoiseen määrään kysymyksiäni! Tehtäväni on paitsi antaa sinulle mahtavia ideoita, mutta myös auttaa sinua ideoimaan ja näkemään markkinointisi uudella tavalla. 


Valmennukseen kuuluu:

  • Valmistautuminen: Yllä oleva lomake sekä tarvittaessa tarkentavat kysymykset sähköpostitse ennen valmennusta.

  • 1h (60min) videovalmennus yhdessä sovittuna aikana

  • ​Yhteenveto sähköpostiisi valmennuksen jälkeen. Toki saat esittää kysymyksiä valmennukseen liittyen myös jälkeenpäin. 

Ideointivalmennuksen hinta on 99€ +alv