top of page

#27: Rohkeutta videoiden tekemiseen

Oletko miettinyt videoiden tekemistä markkinointiisi, mutta et vain saa jännitykseltä tai jopa pelolta niitä aikaiseksi?


Videot ovat mieletöntä sisältöä ja niitä voi käyttää monella eri tavalla markkinoinnissa ja eri kanavissa. Mutta monelle videoiden tekeminen tuntuu pelottavalta ja vaikealta. Ehkä et ole tottunut kuvaamaan itseäsi tai ei vain ole tullut tehtyä videoita aiemmin? Ehkä epäonnistuminen tai jopa ulkonäköpaineet vaikuttaa niiden tekemiseen? Myös kaikenlaiset kysymykset editointiin ja tarvittaviin välineisiin ovat myös usein mielessä videoita tehdessä.


Tässä podcastissa haluan ensin kysyä sinulta yhden tärkeän kysymyksen videoiden tekemiseen liittyen ja sen lisäksi antaa vinkkejä siihen, miten pääset liikkeelle videoiden tekemisessä.


Kuuntele jakso alta ja kerro sen jälkeen, mitä ajatuksia se herätti sinussa. Onko sinulla kysyttävää videoiden tekemisestä? Jos pidit tästä jaksosta, muista myös tykätä siitä ♡


Psst. Sisällön Sisäpiiristä löytyy valmennus, jossa kerron kaiken mitä

tiedän videoiden tekemisestä. Annan vinkkejä siihen, miten pääset yli videoiden kuvaamisen pelosta, kerron eri välineistä ja autan sinua myös tietysti hyödyntämään videosi markkinoinnissasi. Tule mukaan!

 


43 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Markkinointipodcast Huoletonta sisältöä
bottom of page