top of page

#30: Näin suunnittelen, ideoin ja luon valmiiksi 8 viikon kesäsisällöt

Loma tulossa ja markkinointi mietityttää? Tai ehkä haluaisit vain ottaa vähän kevyemmin, jotta sinulla olisi enemmän aikaa nauttia kesästä vaikka teetkin töitä? Mutta et oikein tiedä mitä sinun pitäisi tehdä markkinoinnille?


Kuten aina, voit tehdä markkinointiasi myös lomalla täysin itsellesi sopivalla tavalla. Voit lomailla ja antaa myös markkinointisi lomailla. Tai, voit jatkaa markkinointia samalla tavalla lomasikin ajan. Tai jotain siltä väliltä! Mieti, mikä on oma toiveesi ja toimi sen mukaan.


Itse aion pitää lomaa noin 6 viikkoa lasteni lomaillessa ja sen lisäksi otan vielä viikon ennen lomaa ja viikon sen jälkeen, joina voin tehdä rauhassa yrityksessäni mitä ikinä tarvitseekaan tai haluankaan.


Tässä podcastissa kerron sinulle, miten suunnittelen, ideoin ja luon sisällön valmiiksi 8 viikon ajalle. Saat siitä vinkkejä siitä, miten saat sisällön helposti ja vaivattomasti valmiiksi. (Varaa tähän kuitenkin aikaa, sillä jonkun verran se vaatii tekemistä.)


Kuuntele jakso alta ja kerro sen jälkeen, mitä ajatuksia se herätti sinussa. Jos pidit tästä jaksosta, muista myös tykätä siitä ♡


Psst. Jaathan tämän jakson tutulle omaa osaamistaan myyvälle yksinyrittäjälle!

Jaksoon liittyvät linkit:

Kerro alla kommenteissa: Markkinoitko myös lomalla vai lomaileeko sisältösi? 


75 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


Markkinointipodcast Huoletonta sisältöä
bottom of page