PODCAST: Yhden markkinointikanavan haaste


Tuntuuko, että teet markkinointia koko ajan eikä se koskaan tule valmiiksi? Markkinointikanavia on vaikka millä mitalla ja tehtäviä triplasti niiden verran. Uuvuttavaa, eikö?


Tämä pienimuotoinen haaste, josta kerron alla olevassa podcastissa lähti liikkeelle omasta turhautumisestani. Siitä, että markkinointi ei koskaan tuntunut tulevan “valmiiksi”. Aina oli jotain odottamassa nurkan takana ja tekemättömät tehtävät jyskyttämässä takaraivossa. Tämä haaste on yhdistelmä keskittymistä ja rajaamista, sisällön monikäyttöä ja erityisesti oman ajan hallintaa.


Kuuntele podcastini ja lähde mukaan haasteeseen!

Tässä muutamia poimintoja podcastista, jotka siitä kannattaa poimia:

 • Haasteena on keskittyä yhteen markkinointikanavaan ja panostaa siihen täysillä

 • Valitse yksi markkinointikanava, johon keskityt ainakin seuraavan kuukauden ajan.

 • Jos se tuntuu ja tulee luontevasti, valitse myös yksi sisältötyyppi, joka sopii valitsemaasi markkinointikanavaan. Valitse sellainen sisältötyyppi, joka tukee omaa luontaista tyyliäsi luoda sisältöä. Psst. jos yhden markkinointikanavan valinta on vaikeaa, voit valita myös yhden sisältötyypin johon keskityt

 • Hyödynnä muissa markkinointikanavissa valitsemasi markkinointikanavan sisältöä. Luo siis pääasiassa kaikki sisältösi valitsemaasi yhteen markkinointikanavaan ja jaa sitä sieltä muihin kanaviin.

 • Kirjoita valitsemasi markkinointikanava ja/tai sisältötyyppi paperille, ota kuva itsestäsi paperin kanssa ja laita se muistuttamaan itseäsi näkyvälle paikalle. Tee suunnitelmia tulevaa kuukautta varten ja keskity täysillä valitsemaasi markkinointikanavaan (omien rajojesi puitteissa kuitenkin ;) .


Jos lähdet mukaan haasteeseen, lähetä kuvasi minulle Instagramissa yksityisviestinä tai kommentoi oma markkinointikanavasi haasteen postaukseen. Tunnistat sen yllä olevasta kuvasta, jossa on minun oma markkinointikanavani.


152 katselukertaa0 kommenttia

KAIPAATKO RUTIINIA INSTAGRAMIISI? 

Osta avuksesi Näin käytät Instagramia tehokkaasti 15 minuuttia päivässä -opas!

Se

 • auttaa sinua postaamaan tasaisesti ja tekemään jatkuvaa markkinointi Instagramissa

 • mahdollistaa sen, että käytät vain 15 minuuttia päivässä Instagramin hoitamiseen (enemmänkin saat toki käyttää ;)

 • pidentää postauksiesi elinkaarta n. 5 tunnista moninkertaisesti pidemmäksi ajaksi.

 • auttaa sinua saamaan lisää tykkäyksiä, reaktioita ja näkyvyyttä

Screen Shot 2021-06-30 at 15.21.13.png
EmmaV NETTIKOKOISET Sielukas Media (5 of
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

Varaa maksuton 30min videopuhelu kanssani!

Videopuhelut on tarkoitettu yhdessä ideoimista varten. Haluan auttaa sinua eteenpäin ideoimalla, pohtimalla yhdessä ja ratkomalla ongelmia markkinoinnissasi. Valmistaudu pohtimaan kysymyksiäni ja miettimään asiaa itse. Autan sinun löytämään sen oikean reitin, jolla itse pääset ratkaisemaan ongelmasi.  Jos kaipaat valmiita vastauksia, tämä videopuhelu ei ole sinua varten. Videopuhelu ei ole myöskään tarkoitettu teknisiä opastuksia (esim. facebook tai Instagram) varten. 

(1 maksuton videopuhelu/hlö)