top of page

#21: Perfektionismi & sisältö: Täydellistä vai laadukasta sisältöä?

Oletko joskus luonut sisällön tai materiaalin valmiiksi ja jättänyt sen sitten kuitenkin julkaisematta, koska se ei vain ole "tarpeeksi" hyvä? Tai ehkä et ole päässyt lainkaan kirjoittamaan sisältöä, koska kaikki aiheet tuntuu vääriltä, tylsiltä tai epäkiinnostavilta? Oletko kenties perfektionisti...?


Perfektionismi voi olla hyväkin asia, mutta silloin, kun se vaikuttaa negatiivisesti markkinointisi tekemiseen ja sisältösi luomiseen, olet ongelmissa. Perfektionismiin liittyy usein myös huijarisyndrooma ja viivyttely (prokrastinaatio). Aikamoinen negatiivisuuden kolmikko.


Eli ei mikään ihme, että perfektionismilla voi olla ihan katastrofaaliset vaikutukset markkinointiisi. Se voi saada aikaan esimerkiksi sen, että

  • Jätät postaamatta, koska jokin ei ole "kohdallaan" sisällössäsi, sen tekstissä tai vaikkapa kuvassa.

  • Suunnittelet, valmistelet ja pohdit markkinointiasi useita tunteja, mutta mitään konkreettista ei oikein ikinä tule valmiiksi.

  • Sinun on vaikea keskittyä sisällössäsi mihinkään, koska et pidä mitään tarpeeksi hyvänä ja etsit aina sitä uutta, "oikeaa" ratkaisua.

  • Säännöllisyys on sinulle vaikeaa, koska sisältöjen luominen ja valmiiksi saaminen kestää etkä välttämättä silloinkaan saa niitä julkaistuksi.

  • Sinulla kuluu markkinointiin enemmän aikaa kuin haluaisit.

  • Et saa niitä tuloksia, joita haluaisit johtuen kaikista näistä edeltävistä.

Et välttämättä ole edes ajatellut, että jotkin näistä johtuisi perfektionismista, mutta totta se on. Sillä on mielettömän isot vaikutukset kaikkeen tekemiseesi.


Tässä podcastissa puhun täydellisestä ja laadukkaasta sisältöä. Kerron sinulle, miksi sinun pitäisi yrittää päästä pois täydellisen sisällön tavoittelusta ja pyrkiä luomaan laadukasta sisältöä.


Kuuntele podcast alta ja kerro kommenteissa tai instagramissa: Oletko sinä perfektionisti? Jos olet, niin miten se näkyy markkinoinnissasi?

Voit katsoa podcastin myös videona:


Jos tämä aihe kiinnostaa sinua, tykkää tästä jaksosta. Voin ottaa sen huomioon jaksoja suunnitellessani.


Psst. Jaathan tämän jakson tutulle yrittäjälle ❤️


 


40 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Markkinointipodcast Huoletonta sisältöä
bottom of page